Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Skandallum! Csúnya német japánt aláz!

2009.04.13

 

Aztán rajt, és...

 

 

 

…nagyon aljas dolog volt. Főleg úgy, hogy mi tudhatjuk egy régebbi posztból, kik ezek a norvég vadállatok. Bevallom őszintén, sajnáltam a Nissanos srácot, inkább hagyni kellett volna, nyerjen. Trogstadban azonban nem ismernek könyörületet. A borzasztó M5 tényleg mestermunka, de tisztában vagyunk vele, hogy hajunkra kenhetjük az erőt, ha nem uraljuk. De minden őrültségük ellenére a Vidar Strand Motor csapatában akad ember, akinek helyén van az esze és tudja, mit csinál. Vajon van olyan sebességfokozat a minden bizonnyal spéci váltóban (képet sajna nem találtam róla), amelyikben nem borítja instant füstbe az egész környéket?

 

 

 

Miközben az előbbi videót néztem, eszembe jutott, mekkora szerencse, hogy értő kezekben van egy ilyen disznó (na meg az is, hogy még mindig mennyire tetszik a 34-es és mennyire kéne már az M30 35i).

A következő pedig az volt, hogy hülyeség, hiszen már egy elektromos bicikli is átrendezheti a jövőnket. Itt a tavasz, behallatszik az ablakon az Árpád-úti forgalom, túl sokan tolják (vagy húzzák a gázt), mint az állat, legyünk észnél, ne dögöljünk bele a madárcsicsergésbe.

 

 

Forrás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bátor Nissanos

(AdamJ, 2009.04.17 13:41)

Csak úgy megjegyezném, hogy nem igazán egy kategória a kettő, ami egy illegális gyorsulásin nem számít de egy ilyen rendezvényen biztos szétválogatják az autókat. Így inkább arra következtetnék, hogy a BMW nem talált kihívóra és egy Nissanosnak pedig kellett az időeredmény így odaállt.