Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Posta Imre a BPtv-n

2009.03.23

A RIPORT UTÁN KIRÚGTÁK A MŰSORVEZETŐKET!

Elérhetetlenné vált Posta Imre honlapja - vajon kiknek az érdekeit sérthette?

Valóban polgárháborús veszéllyel kell számolnia a magyar lakosságnak?

Igaz, hogy cigány fiatalokat képeznek ki fegyveres összecsapásokra?

Kik és miért szíthatják a nem cigány-cigány ellentétet hazánkban?

A műsor vendége: Posta Imre, a Köztársasági Őrezred egykori pszichológusa.

 

 

 

Ön mennyire veszi komolyan Posta Imrét?
Nagyon - minden szava igaz!
Mérsékelten - csak fenntartásokkal!
Semennyire - Posta Imre csak egy őrült!
Ki az a Posta Imre?

Szavazás állása

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kipa@kipa.il

(Kovács Manó, 2009.05.15 11:52)

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Remélem jól írtam, héberből jobb vagyok.

Miért ne?

(AdamJ, 2009.05.14 17:10)

Miért nem szimpatizálhatnának a riporterek a riportalannyal? Pláne, hogy azért hívták meg Posta Imrét, mert nyilvánosságot szerettek volna adni téziseinek.

Hollywood

(Most Aztán, 2009.05.14 16:51)

az osszefugések nincsenek kifejtve, csak populista célzások, amikre a nagy átlag ráharap és álnéven fórumokon chatel, hogy nárcista intellektualizmusát kiélje. Nem tartom kizártnak, de akkor legyunk mar oolyan tárgyilagosak, mint mondjuk Aczél Endre volt!!! ...és legyunk mar tájékozottabbak, mint a hétkoznapi ember és ne csak találgassunk és ne szimpatizáljunk nyilvánosan a riportalannyal, ha hiteles musort akarunk vezetni... Az egészet ezert tartom hulyeségnek, mert a musorvezetok kokettálnak a riportalannyal, ahelyett, hogy személytelen es elfogulatlan vizsgálat tárgyává tennék az állításokat... Teljesen el vannak ragadtatva "Imikétol"

Föld

(A HUN, 2009.05.13 23:51)

` nèlkül
paràs csicskàk!!!

Föld

(A HUN, 2009.05.13 23:42)

Ez a szellemi fogyatèkos stàb màr nem sokàig tud bohòckodni hàlist;)
Talpra fogunk àllni !!!

MODERÁLÁS!

(AdamJ, 2009.05.12 22:29)

A véleményeket kérem kevésbé trágár módon kifejezni különben moderálnom kell!
Már az eddigiek között is van ami túlzás, ha a többiek sérelmezik kiveszem a megjegyzések közül!

nagysanya@gmail.hu

(Sanya, 2009.05.12 19:20)

Szerintem igaza van Posta úrnak.

Az én álláspontom az, hogyha ez kamu lenne, a nagy kereskedelmi adókban simán "odavernék" Posta úr álláspontját, és elmagyaráznák, hogy mi nem igaz ebből amit Posta úr mondott,de nem ez van.mindenki hallgat mint a sír.

Most komolyan, amugy is napi szinten hírértéke van a baloldali médiákban az antiszemitizmus és rasszizmus kérdése / a válságról persze szó sincs, vajon miért?/ és ha egy meghívnák Posta úrat egy bal-lib 60 diplomás emberrel biztos nagy szenzáció lenne, megnőne a látogatottság, és a többi ami kell egy kereskedelmi csatornának.

de nincs ilyen...kuss van

paranoia

(recece, 2009.05.12 18:07)

Ha már pszichológus, kicsit kúrálhatná magát, ekkora adag paranoiával együtt élni?!?!?!? :))
Magyar seggbe magyar lófaszt! :))

hff@jjdh.hu

(zed, 2009.05.12 16:36)

ki ez a fasz? Ez valami stand up comedy? :-)))) lúzer nyomorékok

Baj van

(aaa, 2009.05.12 11:33)

Mennyi mocsok héber-(segg)-nyaló van itt a hozzászólól között, hogy az már fáj.

Birka magyarok(?), itt a szemetek előtt az igazság, majdhogynem kiveri, és arról papoltok, hogy Posta Imre hülyeségeket és szenzációkat beszél? Hát akkor megérdemlitek az izraeli rabigát, amit már most is hordtok.

Egy erdélyi

asdf@hu

(asdf, 2009.05.12 08:19)

Puffogni lehet, tehát hálás téma ez a birka magyarnak.. Lehet kenni a felelősséget az izraeliekre (valami festő egyszer már belebukott ebbe), ez remek! "Mégsem az én munkához való hozzáállásommal van a baj, hanem az izraeliekkel!" Megspékelve minden összeesküvés-elmélet alapjával, az ellenőrizhetetlen információkkal. A buta nép pedig nem az igazságra, hanem a szenzációra éhes. Lásd bulvárlapok..:) Ez pedig szenzáció!! Kicsit veszélyesebb ugyan, mint a Hot! magazinban olvasottak.. Az a baj, hogy az ilyen felbujtókkal ez a buta rendszer nem tud mit csinálni, mert hogy szólásszabadság blabla. Pedig el kellene hallgattatni.. Azt meg ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ha neki, vagy ugyanígy pl. Égelynek valami köze is lenne az igazsághoz, és léteznének az emlegetett hatalmak, akkor ők még vígan éldegélve interjút adhatnának, ugye?

buknicz@t-online.hu

(buknicz, 2009.05.11 22:33)

Posta

Buda

(Kuruc, 2009.05.11 22:00)

Én megyek,ha menni kell..Véremet a Hazáért!!

mit is

(AdamJ, 2009.05.11 15:57)

Kedves sötétség!
Tulajdonképpen mit is szeretnél közölni?
Jól érzem, hogy ez egy cinikus hangvételű megjegyzés?

hiteles

(sötétség, 2009.05.11 15:43)

"Kreatórium"

Egyébként biztos információim vannak arról, hogy az úriember szüleinek volt egy kutyája. Ebből szerintem logikusan következik, hogy az édesanyja és édesapja is fajtalankodott az állattal, sőt gyermekkorában ő is. Ezt bizonyítja az is, hogy van szája, hiszen azzal elégítette ki többször az említett kutyát is. Ja és azt se feledjük, hogy a kutya nagy valószínűséggel zsidó volt, ebből pedig egyértelműen következik, hogy az említett 4000 fegyveres zsidó bármelyik pillanatban elfoglalhatja a Kossuth teret, sőt a Moszadnak a Bundesreich-ben is vannak ügynökei.
És reggel láttam egy zsidót az utcán, tehát biztos hogy este bankot ment éppen felvásárolni - természetesen tömbarannyal fizetett.
És a valóság az, hogy a bankoknak nem csak a vezetősége zsidó, hanem mindenki, tehát a pénztárosok is, akik egyébként minden egyes befizetéskor kicserélik cionista hamisítványokra a bevett pénzeket, amiből aztán atombombát vásárolnak a Jeruzsálemi rokonaiknak, hogy a palesztinokra dobálhassák őket.

Ezek mind leigazolt tények! Én mondtam őket, tehát igaz!

Kedves Kecskemét!

(AdamJ, 2009.03.28 15:54)

Az "igazságnak" sok kritériuma van, többek között a több forrásból való megerősítés. Mivel P.I. eléggé kényes témákat pedzeget tulajdonképpen ki vagyunk szolgáltatva az Ő információinak. Nem mondom, hogy semmit sem higgyünk el csak annyit, hogy tartsuk fent magunknak a kételkedés és a kritika jogát mindenben! Egyébként már az is elég borzasztó ha P.I. mondandójának csak a fele igaz, ha pedig az egész akkor az tragédia.

kecskemet

(sz. janos, 2009.03.27 12:13)

Igen, van benne konspiráció, de alapvetőleg nagyon sok igazság van benne...

Posta Imre riport

(AdamJ, 2009.03.23 17:31)

Kedves Valaki!
Én inkább érdekesnek nevezném, sok benne a konspiráció. Bár pont ezért nem lehet tudni mi igaz és mi nem benne. Mindenesetre erős fenntartásokkal kezeljétek a riportot!

....

(Valaki, 2009.03.23 16:18)

Ez egy hatalmas értékű riport!! be kéne linkelni több helyre...