Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bencze Pali írásai

Cikkek

2009.06.14

Írásaimról tájékoztató jelleggel

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 0

Célom a hiteles tájékoztatás, még akkor is, ha néha elfogultnak látszom, máskor pedig kritikával illetem társaimat, vagy másokat. Hogy igazam van, vagy sem, azt az események igazolják, vagy cáfolják. Természetesen, pártokon felülálló, nemzeti gondolkodónak vallom magamat, és azt várom, hogy mikor jut el a nemzeti oldal addig a pontig, amikor a gyakorlatban is meg fog valósulni az, az elmélet, amit 2006. szeptemberében a Kossuth tériek erkölcsi forradalom néven meghatároztak, hiszen 1956 követeléseit kívánjuk megvalósítani, a mai nemzeti érdeknek megfelelően.

 
Teljes bejegyzés

2009.06.07

A NEMZETI KOALÍCIÓ ELSŐ KÖZÖS GYŰLÉSE A MÁRCIUS 15-E TÉREN

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 0

Megjelent az Alapjaink zárt levelezési láncolatban terjesztett nemzetépítő kiadvány VII. évf. 5. sz. 2007. májusi számában.

2007. 03. 03-án szombaton, Visegrádon, végre megalakult, a valódi rendszerváltást akarók közös szervezetei (Forradalmi Nemzeti Bizottmány, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Rendszerváltó Fórum, Új Magyar Vérszövetség, Lelkiismeret 88, Túlélés 98 Egyesület, Nemzeti Érzelmű Motorosok, Családanyák Szövetsége, Békéscsabai 101-es Csoport, Nemzeti Önvédelmi Mozgalom, Magyar Nemzetért Mozgalom.) egységbe tömörülésével.

 
Teljes bejegyzés

2009.05.31

A KOMÁROMI FNB ORSZÁGOS GYŰLÉSÉRŐL

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 1

Ma, 2007. 02. 28-án, ismét országos gyűlést tartottunk, ezúttal Nyugat-Dunántúl egyik kisvárosában, Komáromban. Az erkölcsi forradalmunk kezdete óta felgyülemlett ország rontó intézkedések sorozata, és a közelgő Március 15-e miatt, megbeszéltük, hogy mit lehet tenni még, e súlyos problémák békés úton történő megoldása érdekében.

 
Teljes bejegyzés

2009.05.25

A GÖDI FNB ORSZÁGOS TANÁCSKOZÁSÁRÓL

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 1
A tanácskozáson, csak meghívottak vettek részt, és összesen 80-an voltunk jelen. A belépések regisztráltak, a tanácskozásról hivatalos jegyzőkönyv készült. Megjelenés esetén, csak két személy volt kitiltva. Dr. Halász József, a jelenlegi helyzetben irreális célok erőltetése, míg Balogh Béla, a Népszavában 2007. 01. 24-én megjelent cikk valóságtartalmának tisztázásáig.
 
Teljes bejegyzés

2009.05.17

ÁRPÁD VÉREINEK 5. TALÁLKOZÓJA ÉRD 1.rész

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Fényképek: ÁRPÁD VÉREINEK 5. TALÁLKOZÓJA ÉRD / Hozzászólások: 0

2007.08.18-a, nagy nap a Magyar Nemzetért Mozgalom számára, hiszen Pécs, Szekszárd, Békéscsaba és Eger után, Ők rendezhették meg Árpád véreinek soron következő találkozóját. Ez azért is nagy esemény, mert a válságok nem kímélték a 2007. április 14-én 50 fővel megalakult szervezetet sem, hiszen mind a mai napig, a szervezeten belül, öntisztulás megy végbe.

 
Teljes bejegyzés

2009.05.17

ÁRPÁD VÉREINEK 5. TALÁLKOZÓJA ÉRD 2. rész

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Fényképek: ÁRPÁD VÉREINEK 5. TALÁLKOZÓJA ÉRD / Hozzászólások: 0
Szeretettel köszöntök minden magyar testvért!
S meghívlak egy pillanatra, hogy ezt a rendezvényt, minden szándékunkkal együtt, mutassuk be a Mennyei Atyának. Felkérlek benneteket, hogy vigyük át az imába. Mit jelent az ima?
 
Teljes bejegyzés

2009.05.10

KIRÁNDULÁS ÉS MUNKA AZ ŐSI FÖLDÖN

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 0

A Magyar Világ Baráti Társasága, ígéretének megfelelően, folytatta a faültetést Farcádon. Úgy gondoltuk a feleségemmel, hogy mi is részt veszünk e nemes feladat sikeres teljesítésében. Mondom is közelebbi ismerőseimnek, hogy készülünk Erdélybe fát ültetni. Egyik azt mondja, miért mentek olyan messzire, hiszen itthon is ültethetnétek, míg a másik, megkérdezte, hogy mit fizetnek nektek ezért?

 
Teljes bejegyzés

2009.04.26

A téma az utcán hever, és én leszálltam érte.

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 0
A 86-os autóbuszon utaztam, amikor az álló buszból kinézve, feltűnt egy italbolt falán levő táblán levő felírat: HA MÁR VÁLSÁG VAN, A LEGJOBB BEFEKTETÉS AZ IVÁS!!!
 
Teljes bejegyzés

2009.04.19

MIÉRT VAGYUNK MI BŰNÖS NÉP? (Első rész)

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 3

Miért is adtam ezt a címet? Az ősi törvények, már a múlté, változott a világ, változtak az emberek, de vajon nekünk is el kell fogadnunk ezeket a változásokat, amelyek bennünket lelkileg és fizikailag is negatívan érintenek? Remélem, hogy vagyunk még páran, akik nem szeretnének utolsó mohikánok lenni!

 
Teljes bejegyzés

2009.04.19

MIÉRT VAGYUNK MI BŰNÖS NÉP? (Második rész)

/ Menüpont: Bencze Pali írásai / Hozzászólások: 2
A deportálások utolsó fázisa, 1944. július elején kezdődött volna. Horthy kormányzó, amikor a deportálás leállítását elhatározta, kísérletet is tesz, a márciusi német megszállás miatt elveszített szuverenitás visszaszerzésére, bár tisztában volt vele, hogy az, teljes egészében nem történhet meg. Az volt a cél, hogy a német katonai erő létszáma Magyarországon, számottevően csökkenjen, hogy szükség esetén, még ha demonstratív módon is ellent tudjon állni.
 
Teljes bejegyzés